Het openluchtspel ‘NOOIT MEER…’ vindt plaats op 8, 9, 10, 15, 16, 17 en 18 juli 2021.

Vorig jaar hebben we bericht, dat ons openluchtspel door Corona niet door kon gaan. We hadden de hoop om het in mei van dit jaar te houden, maar ook dat bleek niet mogelijk. Op dit moment zijn de berichtgevingen van de regering en het RIVM dusdanig, dat we een doorstart durven maken om het openluchtspel in juli 2021 te kunnen spelen.

Van vijf naar zeven voorstellingen
Om iedereen die een kaart heeft gekocht een goede en verantwoorde plek in het park te kunnen bieden, gaan we van vijf naar zeven voorstellingen. De zeven voorstellingen hebben we gepland op 8 / 9 / 10 / 15 / 16 / 17 / 18 juli.

Jouw kaart(en)
De komende weken actualiseren we ons systeem van kaartverkoop. Daarna sturen we je opnieuw een mail. In de betreffende mail omschrijven we dan duidelijk hoe en per wanneer je een voorkeur voor één van de voorstellingen kunt aangeven. Het is niet mogelijk om het bedrag van reeds gekochte kaarten terug te krijgen.

Decor
Ook de decorbouwers zijn weer voortvarend aan de slag gegaan. Het klooster, de school en café Schaars krijgen steeds meer vorm. Alle onderdelen worden verder voorbereid om straks in het park bij elkaar te komen. In het park is er door maar liefst 20 vrijwilligers hard gewerkt aan het bestraten van het speelvlak voor het decor en spel.

Openluchtspel Nooit Meer

Gebruiker Openluchtspel Nooit Meer

Meer berichten van Openluchtspel Nooit Meer