‘Hoop aan de horizon, de toekomst die gloort’

Het oorspronkelijke eerste speelweekend is achter de rug. Eigenlijk had je hier nu dus moeten lezen: “De eerste uitvoeringen van het openluchtspel waren fantastisch!” Helaas, we weten allemaal wat de werkelijkheid is.

We hebben al eerder aangegeven dat we voor het openluchtspel nu de eerste twee weekenden in september hebben gereserveerd. En dat we daar dan qua voorbereiding uiterlijk 1 juni een ‘go’ voor moeten hebben. Maar jammer genoeg blijkt ook september niet haalbaar. Er zijn op dit moment nog zo enorm veel onduidelijkheden, dat we van de ‘go’ helaas een ‘no’ moet maken.

De komende periode gaan we onderzoeken en bepalen wat de volgende mogelijkheden zijn. Ook bekijken we dan wat de consequenties zijn voor de kaartverkoop, de opslag van de decorstukken en alle andere belangrijke aspecten rondom het openluchtspel.

Maar wat een absoluut feit is en blijft: HET OPENLUCHTSPEL GAAT DOOR. Al is het nog niet zeker wanneer, het gaat door. Wat dat betreft hebben we in de recente geschiedenis voor hetere vuren gestaan. Zeker als je kijkt naar het verhaal van het Openluchtspel ‘NOOIT MEER…’.

We hopen dat ook jullie met ons mee blijven zingen: ‘Hoop aan de horizon, de toekomst die gloort’.

Het productieteam

Openluchtspel Nooit Meer

Gebruiker Openluchtspel Nooit Meer

Meer berichten van Openluchtspel Nooit Meer