Nieuwe data uitvoeringen Openluchtspel
De impact van het coronavirus heeft ook zijn weerslag op het openluchtspel. Toen het duidelijk werd vanuit de regering en het RIVM, dat alle evenementen en activiteiten werden verboden, konden we niet anders dan te kijken naar mogelijkheden om de uitvoeringen te verplaatsen. 

We verplaatsen de uitvoeringen daarom naar:
Vrijdag-, zaterdag- en zondagavond, 4, 5 en 6 september 2020
En vrijdag- en zaterdagavond, 11 en 12 september 2020

Omdat we het verloop van de coronacrisis nog niet weten, moeten we bij de nieuwe data uiteraard wel een ‘voorbehoud’ plaatsen.. We zullen de ontwikkelingen nauwlettend blijven volgen. En natuurlijk blijven reageren op de (on)mogelijkheden die deze crisis met zich meebrengt.

Vervolg kaartverkoop
We waren al fantastisch op weg. Bijna 1800 kaarten zijn er al verkocht. Begrijpelijk is, dat de kaartverkoop nu even nagenoeg tot stilstand is gekomen. Om iedereen opnieuw zijn of haar voorkeur te laten aangeven is een gigantische klus. Daarom worden de kaarten één op één overgezet; mensen die een kaart hebben gekocht voor de première, worden overgezet naar de nieuwe datum van de première.  En dat doen we ook voor de overige avonden. Dat ziet er dan als volgt uit:

  • 29 mei wordt 4 september
  • 30 mei wordt 5 september
  • 31 mei wordt 6 september
  • 5 juni wordt 11 september
  • 6 juni wordt 12 september

We zullen iedereen die een kaart of kaarten heeft gekocht, en waarvan bij ons dus een e-mailadres bekend is, persoonlijk berichten.

1 juni
Als je de nieuwe voorgestelde datum aanwezig kunt zijn hoef je niet te reageren. We begrijpen dat iedereen, die de nieuw toegewezen datum niet aanwezig kan zijn, dat zo snel mogelijk wil doorgeven. Toch vragen we iedereen met klem om dat nog even niet te doen. Er bestaat namelijk een kans dat ook september niet haalbaar is. Dat zal blijken op 1 juni, de datum dat het kabinet zal bekendmaken hoe de strijd tegen het coronavirus verder aangepakt wordt. 1 juni is voor ons dus het volgende ijkpunt. Als we dan groen licht krijgen, gaan we volop met de nodige omzettingen aan de slag.

Zoals jullie lezen gaan we door. Wanneer dan ook… het gaat door. En ook al schuift het openluchtspel een paar maanden op, het blijft iets om naar uit te kijken en je aan vast te houden.

We hopen dat jullie ook doorgaan. Ook al is dat niet altijd even eenvoudig. We wensen iedereen heel veel sterkte en kracht in deze tijd.

Ap, Edwin, Frank, Geert, Hein, Onne, Theo

openluchtspel.nooitmeer@gmail.com

Gebruiker openluchtspel.nooitmeer@gmail.com

Meer berichten van openluchtspel.nooitmeer@gmail.com