Let op! Dit bericht is 28 april 2021 bijgewerkt.
Er is momenteel nog geen verdere info bekend wanneer de voorstellingen in 2021 plaatsvinden.

Nieuwe data uitvoeringen Openluchtspel nog niet bekend
De impact van het coronavirus heeft ook zijn weerslag op het openluchtspel. Toen het duidelijk werd vanuit de regering en het RIVM, dat alle evenementen en activiteiten werden verboden, konden we niet anders dan te kijken naar mogelijkheden om de uitvoeringen te verplaatsen. 

De nieuwe data voor de voorstellingen zijn nog niet bekend.

Omdat we het verloop van de coronacrisis nog niet weten, moeten we er uiteraard wel een ‘voorbehoud’ bij plaatsen, maar zodra de nieuwe data bekend zijn laten we dat via een nieuwsbericht weten. We zullen de ontwikkelingen nauwlettend blijven volgen. En natuurlijk blijven reageren op de (on)mogelijkheden die deze crisis met zich meebrengt.

Vervolg kaartverkoop
We waren al fantastisch op weg. Bijna 1800 kaarten zijn er al verkocht. Begrijpelijk is, dat de kaartverkoop nu even nagenoeg tot stilstand is gekomen. Om iedereen opnieuw zijn of haar voorkeur te laten aangeven is een gigantische klus. Daarom worden de kaarten één op één overgezet; mensen die een kaart hebben gekocht voor de première, worden straks overgezet naar de nieuwe datum van de première. En dat doen we ook voor de overige avonden.

We zullen iedereen die een kaart of kaarten heeft gekocht, en waarvan bij ons dus een e-mailadres bekend is, tegen die tijd persoonlijk berichten.

Wat als ik niet kan op de nog voor te stellen data?
Als je straks op de nieuwe dat wel aanwezig kunt zijn hoef je niet te reageren.

Wil je niet aanwezig zijn of kan je straks niet op de voorgestelde data, wacht dan even met reageren, we vragen iedereen met klem om dat nog even niet te doen. Er bestaat namelijk een kans dat ook dit niet haalbaar is. Dat zal de komende periode blijken. Als we dan groen licht krijgen, gaan we volop met de nodige omzettingen aan de slag.

Zoals jullie lezen gaan we door. Wanneer dan ook… het gaat door. En ook al schuift het openluchtspel een paar maanden op, het blijft iets om naar uit te kijken en je aan vast te houden.

We hopen dat jullie ook doorgaan. Ook al is dat niet altijd even eenvoudig. We wensen iedereen heel veel sterkte en kracht in deze tijd.

Ap, Edwin, Frank, Geert, Hein, Onne, Theo

Openluchtspel Nooit Meer

Gebruiker Openluchtspel Nooit Meer

Meer berichten van Openluchtspel Nooit Meer